Youtubers

Macam Mana Orang Buat Duit Dengan Video di YouTube?

In Blog by afiq aiman2 Comments

Tahukah anda YouTube menerima lebih 4 billion tontonan setiap hari. Pendek kata ramai orang suka tengok video.

Tapi sayang ramai tak tahu anda sebenarnya boleh buat duit dengan memuat naik video di YouTube. Untuk penerangan ringkas bagaimana YouTubers membuat duit di YouTube, anda boleh tonton video di bawah:

Panduan Buat Duit Dengan Video

Jadi sekarang anda dah tahu YouTube merupakan jalan paling mudah untuk anda buat duit USD, hanya dengan upload video. Tapi kejayaan sebenar bukan sekadar upload dan tinggal begitu je. Anda perlu rancang dari mula pemilihan niche dan sebagainya.

Ada beberapa research awal anda perlu buat. Semuanya diterangkan dalam panduan buat duit dengan video yang dikeluarkan oleh orang yang berpengalaman dalam bidang ni iaitu Gobala Krishnan.

Duit Video

Beliau dah compile kesemua panduan ni dalam 30 video bersiri yang akan tunjukkan anda langkah demi langkah untuk buat income melalui YouTube. Mudahnya ini apa yang akan anda pelajari dari Gobala sendiri

  • 5 cara mudah buat duit melalui YouTube sejak hari pertama!
  • Cara mencari market yang menguntungkan, dan membina strategy YouTube anda
  • Cara kaji selidik nama-nama terbesar di YouTube dan mencuri rahsia kejayaan mereka
  • Cara mendaftar akaun Google Adsense dan setup kaedah pembayaran kepada anda
  • Setting iklan yang paling efektif untuk keuntungan Adsense yang besar
  • Cara setting tajuk video, kata kunci dan description yang efektif
  • Cara menghasilkan thumbnail video yang menonjol tanpa Photoshop
  • Cara mendapat perhatian penonton, walaupun anda bukan pakar dalam topik tersebut
  • Rahsia optimization & ranking YouTube yang dijamin boleh mendapat ranking tinggi dalam Google
  • Cara betul letupkan jumlah subscribers dengan menganjurkan “giveaway” dan pertandingan
  • Dan banyak lagi rahsia-rahsia YouTube terkini..

Beliau akan reveal bagaimana team Duit Video buat dari zero dalam niche yang baru sampai mampu menjana 4 angka dalam masa sebulan. Semua orang boleh buat income melalui video Youtube ni, tak kisah la anda newbie ke otai ke.. cuma perlu follow step-by-step yang didedahkan nanti.

Perlu Modal Ke?

Kalau anda dah ada laptop/pc dan internet, anda dah tak perlu modal lain lagi. Itu yang bestnya. Tapi kalau anda tiada laptop/pc pun, anda boleh buat video dengan gunakan Smartphone anda je. Contoh video di bawah ni, sekadar video amatur je tapi dah pun menjana USD 500,000 sepanjang 5 tahun selepas di upload ke YouTube.

Bonus Pembelian Duit Video

Kami sediakan beberapa bonus sekiranya anda membeli pakej duit video melalui link kami. Akses laman bonus dan tempahan melalui pautan di bawah dan lihat keseluruhan bonus yang ditawarkan.

Antara bonus premium utama ialah:

#1 – Premium drag & drop video creator

Kalau anda rasa susah nak buat video, tak tahu nak guna tools mana satu, tak pandai edit dan bermacam alasan lagi, nah kami bagi anda satu software untuk create video animasi seperti di bawah:

#2 – Click video site builder pro

Kalau anda perasan di halaman jualan ada disediakan satu theme video premium untuk blog WordPress. Tapi kami rasa tak lengkap jika anda tak gunakan theme tu bersama plugin click video site builder ni.

Menariknya plugin ini akan auto post apa jua video pilihan berdasarkan pilihan keywords anda atau berdasarkan setting channel yang popular di Youtube. Plugin ini akan auto post video-video popular ini ke blog anda.

Lain-lain bonus

Itu antara 2 bonus utama yang kami rasa sangat membantu anda untuk buat duit duit video. Di samping itu kami juga ada sediakan beberapa bonus tambahan yang tak kurang hebatnya. Anda boleh tengok di laman bonus kami di sini.

[+] http://wpsetting.com/bonus-duit-video/

Akses kepada semua bonus ini akan kami bagi dalam private group nanti. Untuk melayakkan anda terima bonus, sila rujuk laman bonus di atas.

Daftar Percuma Sebagai Pembaca

[Blog & Affiliate]
Daftar Sebagai Pembaca Di Bawah & Terima Notifikasi Terus Ke Inbox Anda
DAFTAR
Zeo Unic

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge