Oktober Multees

Belajar Rahsia Buat Duit Mudah Melalui Affiliate

In Blog, Tips Affiliate by zeo10 Comments

Buat duit mudah? Duit dari Internet? Program affiliate? Buat duit tanpa blog? Pelbagai lagi terma boleh digunakan untuk menerangkan bagaimana anda boleh buat duit dari Internet.

Walau apapun yang ingin anda promosikan pastikan anda tahu apa yang anda lakukan, pilih program yang membayar, produk mempunyai permintaan dan niche yang tidak “saturated”.

Dalam penulisan ini saya hanya ingin kongsikan beberapa cara yang bukan rahsia untuk anda menjana pendapatan dari internet dengan cara yang terbukti, platform yang membayar dan niche yang tidak mungkin akan saturated selagi terdapat permintaan terhadap produk tersebut.

Saya juga akan kongsikan rahsia bagaimana anda juga boleh belajar buat duit mudah melalui rakaman DVD Ninja Affiliate di bawah.

RAHSIA JANA PENDAPATAN MELALUI AFFILIATE

Sebenarnya tiada rahsia besar untuk mendapatkan jualan yang baik, ini kerana ada rakan saya berjaya menghasilkan jualan tanpa perlu bersusah payah menulisnya di blog. Ya, tidak perlu ada blog pun sebenarnya untuk buat duit dengan program affiliate. Jika kena dengan cara promosi.

Jika kena dengan cara promosi tidak mustahil anda boleh menghasilkan pendapatan dari blog dengan hanya bekerja di rumah dengan menulis perkara yang anda suka.

Kunci utama ialah, ANDA perlu….

…PILIH PROGRAM AFFILIATE YANG BAIK

Kejayaan dan keberkesanan sesuatu program affiliate bergantung kepada jenis program yang akan kita promosikan. Ianya berkait rapat dengan…

Permintaan Pengguna dan Pembeli

Saya melihat kejayaan sesuatu program affiliate banyak bergantung kepada pemintaan pengguna dan juga sambutan terhadap sesuatu “item”. Walaupun jika sesuatu program itu hanya di buka jualannya secara bermusim, tetapi jika permintaan tinggi dan bagus, maka hasil jualan anda sebagai seorang affiliater akan meningkat.

Relevancy Program

Untuk melakukan promosi affiliate berkesan, anda juga perlu melihat kepada kesesuaian program yang akan dipromosikan. Jadi anda perlu tahu jenis blog sebagaimana yang akan dapat menjana pendapatan melalui program affiliate yang anda pilih. Lihat juga kepada target sasaran dan jenis pembaca yang anda cuba promosikan.

Tips mudah saya: kenalpasti masalah pembaca anda dan berikan solusi kepada permasalahan tersebut. Kebanyakan ramai affiliate gagal di sini. Hanya mempromosikan link affiliate tanpa tanggungjawab sebagai “penjual”.

Dapatkan “Kepercayaan” Pembaca dan Pelawat

Ini juga antara faktor utama dalam menentukan kejayaan program affiliate yang anda sertai – sama ada anda dapat menghasilkan jualan atau tidak. Anda perlu mendapatkan kepercayaan pembaca anda. Yakinkan mereka apa yang anda promosikan adalah yang terbaik untuk “permasalahan” mereka.

BERAPA BANYAK PENDAPATAN BOLEH DI JANA MELALUI PROGRAM AFFILIATE?

Jawapan mudah? Bergantung kepada jenis promosi dan usaha yang anda letakkan dalam mempromosikan sesuatu program.

Berikut merupakan screenshot pendapatan yang berjaya di jana oleh saya sendiri setakat ini dalam mempromosikan program affiliate niche x.

Buat Duit Mudah Melalui Affiliate

Sepanjang 2014 saya sudah berjaya jana hampir RM100,000 nilai jualan… Ini hanya dari satu program affiliate yang membayar.

Di bawah pula pendapatan yang berjaya saya hasilkan hanya dari blog.

Buat Duit Mudah Melalui Affiliate

Ingin belajar buat duit dengan internet memerlukan ilmu dan sedikit asas. Pembelajaran pula perlu melalui saluran yang betul, belajar dari mereka yang mempunyai kesahan dan dari mereka yang sudah terbukti berjaya menghasilkan pendapatan dari internet.

Kepada yang ingin belajar, boleh mulakan dengan mendapatkan DVD Ninja Affiliate dari Team Infokerjaya.

BAGAIMANA ANDA BOLEH MENJANA PENDAPATAN MELALUI AFFILIATE

DVD Ninja Affiliate Nemesis

Ramai yang ingin mencipta pendapatan mudah melalui internet. Dan, kenyataannya ramai yang berjaya dan ramai juga yang gagal.

Sekiranya anda serius ingin menjana pendapatan mudah dari affiliate maka anda perlu dapatkan Siri Rakaman DVD Ninja Affiliate yang dihasilkan oleh Team Infokerjaya.

Siri Rakaman DVD Ninja Affiliate ini merupakan inisiatif yang di ambil oleh Team Infokerjaya untuk memberi asas kepada mereka yang berminat bermula dengan promosi affiliate.

Dalam rakaman ini nanti telah dibongkarkan cara sebenar yang terbukti berkesan untuk menjana duit lumayan dan konsisten setiap bulan melalui pemasaran affiliate dengan lebih mudah dan pantas tanpa perlu menghabiskan banyak modal.

Panduan ini sesuai untuk mereka yang:

  • Beli panduan buat duit di internet tapi tak berjaya
  • Beli panduan buat duit di internet tapi tak behasil
  • Beli panduan buat duit di internet tapi tidak seperti yang diharapkan
  • Cuba buat duit di internet tapi tertipu
  • Cuba melabur di internet tapi terlebur

Dengan kata mudah anda akan di ajar dan dibekalkan dengan ilmu promosi affiliate yang betul, bagaimana memilih program affiliate yang membayar dan niche apa yang menguntungkan bagi seorang affiliate.

Untuk bermula anda boleh mendapatkanDVD Ninja Affiliate melalui link di bawah.

DVD Ninja Affiliate Nemesis

tempah sekarang

BONUS PEMBELIAN KHAS DARI SAYA

Berikut merupakan BONUS pembelian khas dari saya sekiranya anda menempah Siri Rakaman DVD Ninja Affiliate dari link saya. Bonus yang saya tawarkan bernilai lebih dari $300.

Bonus yang saya tawarkan ialah berupa premium tools dan WordPress plugin yang boleh anda gunakan untuk pembinaan dan pembangunan blog anda.

Lihat bonus pembelian DVD Ninja affiliate di bawah. Klik imej.

bonus

PENTING!!! BAGAIMANA HENDAK CLAIM BONUS INI

Untuk mendapatkan bonus di atas pastikan pembelian hanya dilakukan melalui link asal di sini sahaja. Sebelum membeli pastikan anda clearkan dahulu cookies pada browser internet anda sekiranya sebelum ini anda pernah akses link pembelian selain dari link di atas.

Baca artikel ini sekiranya anda tidak pasti bagaimana hendak clear cookies pada browser anda.

Tawaran ini adalah terhad dan saya boleh menarik kembali bonus ini tanpa notis. Bonus ini juga merupakan salah satu cara untuk saya membantu anda memulakan langkah awal untuk buat duit dari program Affiliate.

Hubungi saya sekiranya anda mempunyai pertanyaan lanjut.

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge