lelaki kacak tidak marah

Lelaki Kacak Tidak Marah

In Hebahan by neu7 Comments

Untuk menjadi lelaki kacak yang cool maka anda tidak harus cepat melenting, usah cepat marah dan tiap tindakan anda tidak perlu berlandaskan emosi.

Daftar Percuma Sebagai Pembaca

[Blog & Affiliate]
Daftar Sebagai Pembaca Di Bawah & Terima Notifikasi Terus Ke Inbox Anda
DAFTAR
Zeo Unic

Comments

    1. Author

      sebenarnya apa yg aku submit tu unt bgtau si titan yg aku join – aku bkn nak rank post ni pun sebenarnya 🙂

      1. hehe.. aku tau, mesti ko nak rank page yg kategori tu.. 🙂 aku cadang mula2 nak buat mcm tu gak.. tp malas nak tulis byk2 entri pasal lelaki kacak ni. cukup la satu posts jer.. 🙂

Leave a Comment

CommentLuv badge