penulisan web

Malaya Media – Artikel RoundUp

In SEO by neu7 Comments

Artikel Roundup - Malaya Media

My Lovely Baby "Amru

Banyak perkara berlaku dalam dunia blog tempatan minggu ini yang banyak memberi idea kepada blogger untuk menghasilkan artikel-artikel yang menarik. Kepada yang sudi singgah dan meninggalkan komen, Terima Kasih aku ucapkan. Kepada yang baru mengenali blog ini, artikel roundup ini untuk anda;

Terima Kasih sekali lagi kepada yang sudi singgah dan memberi komen.

Comments

  1. yang paling aku suka artikel ko ni tentang 101 alasan kenapa anda menulis blog.alasan2 yang ko senaraikan tu rasanya dah hampir sempurna.tajuk entri pun menarik minat aku untuk mencari yang mana satu alasan aku yang sebenarnya.bila baca balik rupanya no 2 je.haha…
    Pacifista recently posted…Jom Jadi Rakan Blogger PacifistaMy Profile

    1. Author

      lol bro – jap apa no 2 haa…

      kalau ko ada google+ boleh add aku bro..profile aku ada kat bawah sekali (footer)

    1. Author

      ni baby kecil saya cikgu – baru 1 thn 9 bln…melayan dia jer la unt hari raya ni… 🙂

Leave a Comment

CommentLuv badge