PENGIKLANAN DI LAMAN MULTEES

Majoriti pelawat laman Multees merupakan dari kalangan blogger dan pelawat yang mencari pelbagai maklumat berkaitan blog. Disebabkan topik penceritaan berkisar tentang blog, informasi dan maklumat, maka laman ini sesuai untuk apa jua jenis pengiklanan.

Pengiklan dapat capai pelanggan sasaran dan pelanggan baru melalui servis pengiklanan yang kami tawarkan. Paling utama, melalui pengiklanan pihak kami akan cuba “engage” pembaca melalui servis review atau advertorial kami.

Buat masa sekarang, pihak kami menawarkan hanya pengiklanan advertorial atau review berbayar sahaja.

REVIEW BERBAYAR

Harga produk review yang kami kenakan hanyalah RM300 untuk setiap review. Setiap review akan disiapkan dalam tempoh seminggu dari tarikh pembayaran dilakukan.

Produk review merupakan review berbayar yang akan dihasilkan oleh pihak kami. Anda boleh memilih untuk mendapatkan review berbayar untuk laman web anda, servis anda atau produk anda.

Kelebihan utama mendapatkan produk review dari kami ialah laman web anda, servis anda atau produk anda akan di review secara terperinci. Di tulis oleh kami khas untuk anda agar laman web anda, servis anda atau produk anda mendapatkan engagement yang sewajarnya dari pelawat.

Untuk mendapatkan servis review ini, sila hantar butiran review yang anda kehendaki sama ada review laman web, servis atau produk kepada kami melalui borang di bawah.

Anda perlu juga sertakan butiran ringkas review yang anda kehendaki, URL laman, penggunaan anchor text (jika ada) dan apa yang anda hendak kami fokuskan dalam review tersebut.

MENGAPA MENGIKLAN DENGAN MULTEES

Anda perlu mengiklan di laman ini untuk mendapat pelbagai kelebihan sebagai pengiklan. Antara kekuatan utama laman Multees ialah:

  • Pagerank: Laman ini mempunyai Google Pagerank 4. Tidak banyak laman peribadi mempunyai pagerank yang sama seperti laman ini.
  • Domain Authority/Page Authority: Laman ini mempunyai Page Authority 47 dan Domain Authority 37. Blog ini mempunyai kelebihan rank di enjin carian.
  • Alexa Rank: Berada di bawah 300K kini.
  • Syndikasi Review: Setiap review berbayar yang pihak kami lakukan akan di share di laman sosial berikut – Twitter, Pinterest, Facebook dan sebagainya untuk memberi lebih pendedahan kepada produk dan review yang dilakukan.

TERMA & SYARAT PENGIKLANAN

  • Harga yang pengiklanan yang ditetapkan di atas adalah berdasarkan harga semasa yang pihak kami kenakan untuk pengiklanan di laman ini.
  • Tiada jaminan pulangan wang ditawarkan untuk pengiklanan di Laman Multees.
  • Kami berhak untuk menolak sebarang tempahan pengiklanan yang dirasakan tidak sesuai dengan kandungan laman ini.

HUBUNGI KAMI, JIKA BERMINAT

Sekiranya anda berminat sila hubungi pihak kami melalui borang pengiklanan di bawah.