blog

Rangkaian Blog Baru

In Blog by zeo24 Comments

Bulan baru cerita baru. Rangkaian blog yang saya usahakan telah bertambah dengan blog baru setelah selesai proses pindah milik dilakukan. Laman tersebut mempunyai domain menarik dan juga bermula dengan perkataan “inspiration”.

Saya memilih untuk membeli laman ini dari seorang grafik designer yang berasal dari Pakistan. Tertarik dengan domain,niche yang di pilih dan saya merasakan laman sebegini sememangnya boleh pergi jauh jika kena dengan pembawaan.

Laman ini berstatus PR3 dan alexa rank yang bagus walaupun pemilik lama hanya update artikel terbaru sebulan sekali. Tambahan pula, laman ini mempunyai backlink yang kuat dari laman berstatus PR2 – PR7, terutamanya laman design lain yang berkaitan. Mungkin akan sedikit berkelebihan nanti.

Jika difikirkan pelaburan saya agak tinggi untuk mendapatkan laman ini, namun saya merasakan akan berbaloi nanti dengan wang yang saya keluarkan. Tambahan pula keingginan untuk mewujudkan rangkaian blog yang baik sedang saya usahakan.

Rakan semua boleh lawat blog terbaru dalam rangkaian blog saya melalui link di bawah. Sudi-sudikan like Facebook Fan Page laman tersebut dan add juga G+ kami.

http://inspirationi.com/

Laungkan masa juga untuk tinggalkan komen-komen di sana. Mungkin dapat berkongsi sesuatu dengan rakan semua nanti.

Kredit Gambar: Business Concept/ShutterStock

Daftar Percuma Sebagai Pembaca

[Blog & Affiliate]
Daftar Sebagai Pembaca Di Bawah & Terima Notifikasi Terus Ke Inbox Anda
DAFTAR
Zeo Unic

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge