Saya Mr Mama

mr mama

Sudah hampir 5 tahun menjadi Mr Mama. Urus, jaga, main, kawan dan kawal anak kecil di rumah dah menjadi kebiasaan. Tukar dryper, cuci “pu pu” dan buatkan susu kepada si kecik sudah menjadi kebiasaan. Apa yang bagus saya tidak mengeluarkan wang untuk anak di asuh, semua dilakukan sendiri.

Inilah kelebihan bekerja sendiri dan bekerja di rumah. Apa yang pasti ada baik, ada buruk, ada suka dan ada duka…

Namun saya tidak malu mengatakan ini kerjaya saya, blogger professional sepenuh masa.

Comments

  1. says

    AUC sebelah pagi full Mr Mama juga.. mandi anak, basuh kain baju, pinggan mangkuk, masak nasi, lauk pauk hehehe, biasa je semua tu..
    Wife petang 2.30 balik dia pulak, AUC gi kerja pulak.. tu rutin separa Mr mama :)

  2. says

    Serius…saya memang stress giler dengan kerja sekarang ni..pernah juga terdetik di hati untuk jadi MR MAMA..tapi semua tu perlukan masa..perlukan sumber kewangan yang stabil dulu..sebab tu saya nak sangat tengok blog saya berjaya jana pendapatan..Salah satu sebab nak kerja dalam suasana kerja yang selesa mengikut citarasa sendiri..Memang stress kerja sekarang ni..emmm

  3. says

    Dengan selalu ada di rumah kita bisa melihat setiap perkembangan dan pertumbuhan anak..
    Sangat menyenangkan ya, kedepannya makin sukses :)

  4. WRizuan says

    Bukan semua mampu mcm bro…bagi aku mmg best kerjer sendiri hehehe..:) tapi hati mahu cekal la kan..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>